16 Mart 2012 Cuma

Uygun fiyatlı parfüm dosyası

Merhabalar sevgili nailartsbyozandti okuyucuları :)

bugün size 3 farklı parfümü anlatacağım.


ilk parmümüz vanilla sprit, mel merio marka:9 tl. 30 ml. çok kalıcı bir parfüm ve süper vanilya kokuyor. yanında taşımak içinde ideal. tavsiye ederim şiddetle. rossmandan alabilirsiniz.


ikinci parfümümüz mel merio-magic girl. vanillia sprit'in aksine limitere edition(limitli seri) bu da demek oluyor ki daha sonra bulamayabiliriz. 10 tl. 50 ml. fresh bir kokusu var kalıcılığı güzel. rossmanlarda bulabilirsiniz.


bu bir çakma parfüm. nasıl böyle şişesi dahi yapabiliyorlar anlamıyorum. kesinlikle cildime sıkmıyorum kıyafetlerime sıkıyorum. kalıcılığı çok az. 7.5 tl ye aldıım.


Bana kalırsa 7.5 tl-10 tl-15 tl çakma parfümlere verene kadar gidip rossmandan 10 tlye mel merio adlı parfümlerden alabilirsiniz. ya da angie serisinin parfümleride olabilir. 13 tl tek parfüm. 16 tl seti. en azından daha güvenilir ve daha kalıcı.

benden  bu kadar umarım begenmişsinizdir.

ozandti

5 yorum:

  1. ben gittiğimde bunların minik olanlarından birini koklamıştım ama çok alkol kokusu vardı vazgeçmiştim ama vanilyalı aklımı çeldi gidince bakıcam güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. bir kimyager olarak alkol uçucu bir madde olduğu için hangi parfümü sıkarsan ilk burnuna alkol geldiğini söyletebilirim. ama bazı fresh kokularda bu daha çok belli oluyor.

    yaklaşık 2 saattir vanilya kokuyorum :D

    YanıtlaSil
  3. vanilla spiritten ben de aldim bugun. de sari renkli olmasi bende bozukmus izlenimi uyandirdi. seninkinin rengi ilk aldiginda nasildi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım sarı benimkide :) bozuk değil kesinlikle merak etme. nasıl buldun? ben 3-4 saatte bir yeniliyorum süper oluyor :)

      Sil
    2. tesekkurler cecabin icin. ben zaten vanilya asigi biri olarak oldukca begendim :) aklima geldikce tazeliyorum ben de :)

      Sil